Saturday, October 29, 2011

Cerita Cinta AIMI kuasa 2....hihihi

Posted by LyA SaFaR at 12:20 PM
 Hey kurang kerja lagi Puan Lya hari ni taw..sebenarnya dah semua ni dah dalam draft...x sempat2 nak habiskan entry..tu pasal tak post2...sekali ada masa...semua Lya post..amik korang..hahhaha....so kali ni Lya nak update pasal majlis perkahwinan kawan baik Lya..Aimi Aqilah dan suami beliau Aimi juga..hehhehe...soooo sweet,hihi..setelah buat muka ala2 manja minta kesian pujuk sang suami p majlis ni..hihi dapat juga p..sebenarnya tengah busy..banyak kerja..tp nak p gak!!!hihihi
suka dapat jumpa Ida...
Mencari kawan-kawan...

Lepas ni korang laksss...

Kawan baiiiikkk ku...hihi rindu ko T

Pengantin lapoo

Dapat juga rembat cupcake..hihih

Aummmm!!!

Mengada punye Lya...nak gakkkk

Fuhhhh!!!tahniah Amy!!!

kitorang pun pengantin baru juga..hihii

Si isteri yang.....lpoo lagi ke??hihi

Ingat taw kawan2...biar siapa pun Lya hari ni dan akan datang...Lya tak pernah berubah..masih gila2 mcam dulu!!1hahahah

Bab menconteng!!aku no 1..hahah
Rindu suami dan kawan baik aku ni..huhu

Amy cantik!!!
Maluuuuu
so..best tak..lya sendiri rasa nak amik gambo pakai baju pengantin lagi..hahhahah mengada2 tak...ahhh x pe pun..hihihi...thank kawan2 yang ada masa tu..rindu gile nak hang out sama...t ada masa kita hang out sama2 eh...

0 comments:

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review