Saturday, October 29, 2011

Virgin Coconut Oil

Posted by LyA SaFaR at 12:58 PM


Hai kawan2..hari ni Lya nak share something pasal product yang Lya baru cuba ni...rasanya ramai juga yang dah tahu pasal ni dan ada juga yang masih ragu2 pasal dia...ok Lya pun macam korang juga pada awalnya.tapi bila tengok kawan2 sendiri yang pakai dan ada perubahan...why not Lya cuba kan...ok baru seminggu dua ni Lya pakai...alhamdulillah yang paling ketara..bangun tido feel more fresh dan tak berminyak dah muka..sekarang ni..dah jarang Lya kua ngn make up..kalau tak tak ley berpisah dengan makup...hhehhe...ok bile pakai make up lak...pun muka dah jarang berminyak..rasa biasa jek..bangun pagi hari2 pasti akan buang air...kalau tak payahhh...hahaha...

Dan akhirnya Lya pun jadi agent untuk product ni...kalau ada yang berminat ley cari Lya untuk keterangan lebih lanjut taw...jom cantik2...
Khasiat Catalyst's Collagen:
- membantu proses pemulihan osteoperosis dan osteoarthritis
- mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit
- mengatasi masalah kulit kusam, kering dan berkedut
- membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap
- menyuburkan rambut agar kelihatan lebat dan berkilau
- membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima

Khasiat VCO utk luaran:
- membantu mengurangkan berat badan
- menghasilkan tenaga segera
- jika disapu, ia membantu membentuk hambatan kimia pada kulit untuk mengurangkan infeksi, mencegah garis-garis halus
- melembut dan mngurangkan kekeringan dan kekenduran kulit

Khasiat VCO utk dalaman:
- meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental
- memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin dan asid amino
- melancarkan sekresi insulin dan pengaliran glukosa darah serta mengurangkan risiki diebetes
- mengurangkan stress pada pankreas dan sistem-sistem enzim dalam tubuh
- meningkatkan penyerapan kalsium dan magnesium untuk tulang dan gigi yang kuat.
- mencegah risiki sakit jantung
- mencegah strok serta membantu mengurangkan tekanan darah tinggi 

 

2 comments:

Yaya Johorean said...

berapa harga ni?? mcm menarik... tp, sesuai ke utk org yg menyusu kan anak?? tu je masalah aku kalo nk makan pape product takot de effect kann

LyA SaFaR said...

rm39.90...hahaha yg tu aku x sure...t aku tanyer kawan aku ea....

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review