Saturday, October 29, 2011

Perasaan pelik melampau2...

Posted by LyA SaFaR at 11:36 AM
Sejak dua menjak ni ada jek perasaan pelik melanda kat hati dan emosi aku...pelikkkkk....dah kenapa???hahhah nak kata jauh dengan husband ye jugak...tapi dah x macam mula2 dulu...asyik nak menangis jek...mengada2...hahhaha...sekarang dah mula stabil,husband pun ley dikatakan 1 minggu atau dua minggu sekali balik...hhihihi...sabah drngan johor kan dekat...hihhhi....sabo jek lah...

Cuma sehari dua ni...hari ni sayuuuu memanjang...xpe lah..perasaan ni pun satu nikmat juga...so kena baca surah al-kauthar untuk melegakan rasa kesedihan hati ni...

Hari khamis 27hb...
Lya dengan Yaya buat asignment editing video...thank to Yaya berkorban masa lepak kat umah sewa Lya ni ni..buat dengan rasa hati yang sayu...x bersemangat dan akhirnya cuma guna movie maker jek nak edit video tu...hahha...sure orang lain guna sofware yang gila gempaknya...

Hari Jumaat 28hb
Dengan rasa sedikit gundah gulana...p kelas nak wat presentation...dengar cerita semua guna software yang memang gempak..alamakkkk....rasa lowwww confident mula melanda diri..lepas satu2 persembahan ditayangkan aku dah mula risau...sampai kat turn grup aku...aku kedepan...ahhh!!x kira pe nak jadi jadilah...yang penting aku present dulu tengok apa lecturer akan kata...lalalala....bila dah habis present lecturer kata "kamu guna movie maker????just like professional!!!'...wah!!alhamdulillah Ya Allah...dalam rasa sedih,sayu.Allah berikan rasa lega dan kegembiraan...terima kasih grup member....walaupun cuma 5 markah...tapi cukup membuktikan kekuatan kita sebagai satu kumpulan...thank Yaya,Fady,Liani...luv u all

Semoga allah berikan lagi rasa2 gembira di masa akan datang..amin

1 comments:

Yaya Johorean said...

kita bukan yg terbaik, tp cuba menjadi yg terbaik

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review