Tuesday, June 7, 2011

Resepsi Aien + Farid

Posted by LyA SaFaR at 4:40 PM
Lya kurang keje hari ni...so lya nak update pasal kawan lya punyer majlis kawen ...malangnya lya tak dapat nak datang...sebab jauh diperantauan...huhuhu minta maaf ye ain...sayang kamu...ain ni kawan sekolah rendah lya dulu..tak sangka dia sampai...dia datang dengan parents dia ms tu...so happy masa kamu datang but so sad saya tak dapat nak datang majlis kamu..huhuhu..saya nak sangat datang memeriahkan lagi majlis kamu..uwaaaa...[luahan hati ni ain..hehhe]

gambar kat atas ni di ambil kawan ku chidot...pon bakal pengantin juga tu...heheh...suka gambar ni nampak ia classic...thank ain sudi amik pic same..hahha....ada macam gedik tak type macam tu...hhhahah....



Pic credit to : fotokahwin

cantikkan pic kat atas ni....soooo gorgeous...lya suka sangat..nak2 theme dah sama...wahhh...rasa nak naik pelamin lagi..nak ada majlis lagi..best tu....tp suka sangat tgk pic2 dia...it's look grand dan meriah...suka sangat...tahniah ain...tak silap lya wedding planner dia Newlywedbigday Wedding Planner...si ley klik link utk info k..wah lya nak cakap lagi...grr jatuh cinta dengan pic ni...huhuhu..lya nk letak manyak lagi pic ain yang cantik2 tu...tp takut ain marah lah...ain marah x agak2..heheh...tp dia memang cantik la masa ni...kalau real punye mesti gorgeous wo...hehehhe...


Pic Credit to: jijie from massmerah photog

Nice kan pic yang kat ats ni pulak...lya pun suka...kebetulan kawan lya,jije pegi majlis kawen ain belah farid...so dapatlah dia snap pic utk tatapan kengkawan...so utk pengetahuan kawan2...jijie ni pun photog juga...walaupun dia baru lagi...tp hasil kerja dia sangat memberangsangkan...lya suka...selalunya setiap hari jumaat,jijie akan post gambar utk dijadikan isu..Fotofriday namanya...lya suka juga tunggu pic2 yang dia akan upload...pic yg jijie snap selalu nampak ia hidup...ada maksud..like..mungkin kalau ada rezeki nak juga wat photoshoot ngan dia..hahha..

sambil layan ahmad albob kat tv3..lya sesaje wat entry pasal ain..ain saya dah minta kebenaran kamu kat fb nk letak pic kamu yang cantik ni...hehehe....selain dari tu promote tempat2 yang lya link kan kat atas..so kalau nak info lebih lanjut..silalah klik k...

ook...dh penat..tgu nak wat entry baru lak lepas ni...[gilo menaip pe dak lya hari ni..hahha]



SELAMAT PENGANTIN BARU AIEN & FARID...SEMOGA KEKAL KE AKHIR HAYAT...BERSAMA2 MELAYARI BAHTERA PERKAHWINAN DENGAN JAYANYA...WELCOME TO MAY CLUB...HEHHE...KORANG MEMANG SWEET GILE OK...HEHEH,,LYA WAT ENTRY NI KHAS BUAT KAMU BERDUA..KALAU ADA PIC BANYAK NAK JUGA LYA LETAK LG KAT BLOG YANG LUM BRAPE NAK FEMES NI...HAHHA

2 comments:

adik aien said...

hehehe...ske gak..tetibe nyibuk :P

LyA SaFaR said...

ehhehh....time kaceh..hik2

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review