Tuesday, June 7, 2011

Lya & Henna...

Posted by LyA SaFaR at 5:16 PM
ye ini memang entry basi..tp oleh kerana dh ada dalam draft..lya nak post juga..hahha...ok...kat bawah ni pic lya wat henna...oleh kerana kat umah x der org yg ley ditugaskan pakaikan lya henna so 4 hari before my wed..lya pun p la wat henna dekat Kluang Parade...hehhe....ngn en.hubby yang ketika itu masih en.tunang.....heheh...org kata nak dekat kawen jangan jumpa..masalahnya kitorg ni pengantin berdikari..semua kitorang setlekan sendiri...lg2 belah lya..sebab lya anak sulung...mak sorang...so x nak susahkan mak dan org lain...kami pon wat semua sendiri...sangat puas hati walaupun ader je kekurangannya...tp lya tutup sebelah mata jek kekurangan itu..heheh...





alamak mane ntah gambar yang dah siap tu...heheh...gambar hubby ada kat phone dia..so x dapat nk upload now..dia koje..bini dia berblogging jerk dr tadi...hahhaha...bagus kan saya...owh tidak bagus ok..lya ni bukan jenis yang suka nk dok diam jek...masih mencari dan apply keje...mungkin ada rahmatnya kenapa lambat dapat keje...huhuhuhu.....dok umah blajo masak...hari2 lya memasakkkkk jek kejenye...hahah...dr x taw ape2...terus terpaksa tahu...macam mana lya belajar masak tanpa ditemani dan dipantau oleh emak lagi???ok lepas ni tunggu entry lya k...bubyeee....

2 comments:

Doktor Cinta said...

singgah dan follow blog ini
admin pendambamawar.blogspot

LyA SaFaR said...

heheh....sudah follow kamu...

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review