Tuesday, June 7, 2011

Crystal Handbouquet - White Pink

Posted by LyA SaFaR at 3:33 PM

Pic credit to : Shajaratul Design


ok....entry basi namanye...hahah...baru ada masa nk post pasal entry handbouquet..actually lya order crystal hb ni dengan kak shaja from Shajaratul Design mula-mula ingat x dapat...alhamdulillah...tercapai juga impian nak kan hb ni...hahha...ok pic kat atas tu sangat la kecik lya crop...mane entah gambar yang besar sikit...

ini pic masa majlis lya..hehhe...dah berbulan baru nak upload..haha...maklumlah..tak berkesempatan la sayang2 semua..ok u olls kalau minat ley lah order...ada blog dan fb juga kak shaja ni..lepas tu mane yang jauh2 tu kak shaja ley jek pos kat kamu semua..beshkan..heheh...pe pun thank sangat kat kak shaja sebab sempat buatkan hb ni walaupun lya minta last minit la juga...hehhe....sangat puas hati..satu lagi ia tahan lama ye kawan2..hehhe

0 comments:

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review