Friday, June 3, 2011

Baju Nikah Putih

Posted by LyA SaFaR at 1:46 PM
al-kisah..patutnya dah lama update pasal baju nikah ni...tp x sempat la kawan2...sejak dok sabah ni..idea nak nak mengupdate kureng sikit..agaknya homesick kot...hahhaha....lawak la ko ni lya...ok...kat bawah ni baju nikah lya....cantik x..cakaplah cantik....huhuhu

Lya temppah dekat tailor lya...nama dia kak Ally...dia mmg pandai dan jahitan dia sangat kemas ok...dan antara baju pengantin yang paling kecik dia buat...sebab lya memang kecik orangnya..huhuhu...
Dalam masjid...nampak ala2 sopan gitu...lya guna material kain chiffon kosong...kan lace...kain satin...lya sangat selesa dengan baju ni..lya suka sangat baju ni...thank kak ally...siapa kat area Kluang,johor....dok kat simpang rengam ataw kawasan yang berdekatan dengannya...ley la p usha kedai kak ally dekat kampung shari,simpang rengam..nama kedai dia Irish Lavender...



hahahha....ha gelak la tu....ni masa lya nak p masjid..pagi nak nikah...main2 kan lya ni...hahhaha...nervous sebenarnya....tp alhamdulillah...kawan2 baik lya ada disamping lya...so lya rasa agak kuat la juga,....huhuhuh

ni la di kawan2 lya yang datang masa majlis nikah...ada lagi beberapa...macam kak niza..aida..marziyan...cila...din...atie...wah memang rmai...thank korang...sayang korang ketat2...aiyak....hehhehe.....

ok sekian entry utk kali ni...nnt lya update lagi yer...hehhe...maklumlah...tgh nak cr bahan nak update ni...huu

mode:tgh sakit pale sangat...tak tahu lah kenapa....grrrr

4 comments:

~ NANA ~ said...

cantek sgt2 la lya...suka tgk :)

LyA SaFaR said...

hehehhe....baju awak pon mesti cantik juga t...x sabo nk tgk...

rebecca melessa said...

cantikkkk baju!!!nak jugakkk~~ :))

http://bloknoktah.blogspot.com/2011/06/kesian-gambit-saifullah-kena-baling.html

LyA SaFaR said...

hahhaha..nak ke..hihihi

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review