Sunday, October 10, 2010

Bride to Be...

Posted by LyA SaFaR at 10:51 AM
hahahha...mud nak tawen sudah smpai...maybe coz terkena tempias wedding adik aku next month....ahaks..for now...aku n boboy dah survey beberapa tempat nk tempah kad kahwin, butik andaman...
n beberapa bulan yg lepas kami dh booking photographer en.salme dari Classic Studio Production [ www.csp.com.my ] ...aku tersangat lah suker hasil kerja beliau lepas tgk website..n masa majlis kahwin kawan bek aku yaya [ http://yayadestiny.blogspot.com ] ...nak pula masa tue ada promosi...ahaksss dpt harga baekkk punyer n aku plan n p studio dia laks..kami berhubung guner FB jerk slamer ni pon..hahah yg penting deposit sudah ku bayar...
oleh kerana jarak memisahkan aku n boboy..so kami x punyer byk ms utk stlekan byk perkara utk majlis kami...so bulan 12 @ 1 ni baru kmi setle kan semmmmmua perkara berkaitan termasuklah urusan pejabat agama...booking mak andam...order kad kawen...li brg hantaran...svnier...wahhhhh manyak giler benda maw wat....tp x per...try too be cooollll...huhuhuhu..
pe pon thank to my dear fiance yg lik kg masa bday aku 2.oktober.2010 hari tu...walaupun hr yg sm aku p kursus kawen..fiance kata baru lah bermakna bday awak tertulis kat sijil krsus kawen..hihih pandailah...thank for the celebration @ secret recipe with our fav cheese cake, a flower witg sweet bear, vivazzz by sony ericsson, and cute mute picture masa u baby..hihihi...sooo sweettt..thank en.boboy..

3 comments:

Nomi@Miza said...

hehehe..ni msti mjlis bulan 2 ni..alamak..mcm mn nk gi honeymoon ni..

Bee Bee World said...

yea!!!akak salah....teruskan meneka..hahahha..bukan lah kak...juz wat preparation awal jerk...kitorg kan jauh...huhuhu cedey taw....huhuhuh....

Nomi@Miza said...

bgs la wat persediaan awal..xpe..sbr..

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review