Tuesday, December 8, 2009

ishh.....

Posted by LyA SaFaR at 9:18 AM

comey kan....

hari nie...mcm biasa lah..p keje..p keje...masuk mgu ke-4 nie lah 1st aku x nak mam sarapan...naper ntah..x der mood langsung aku nak makan taw..giler tol....x perlah....

sampai2 uthm nie..alamak ader event per la pulak...rupanyer kitorrg x dberitahu yang pagi nie aer aerobik..x per lah..aku pon meneruskan perjalanan aku ke dlm..n duk depan pc...officer sumer x der..keje x der lagi...dok depan pc x tw nak wat per...sumer laman sosial aku mcm FB..Friendster..Tagged n mcm2 lagi aku dh lm x view..mls2..coz selalu sgt benda2 tue jd bahan bertekak..rimas tol...

pagi otak aku ader serabut ckit..rasa nak berhenti berfikir..tp sebagaimana si bolat ckp...aku x nak lah berhenti berfikir...t otak aku beku plak...tp penat fikir benda yg bukan2..ah!!!

n ntah mcm maner...aku search image baby kat google...jumper baby kat ats tue....comelkan...secomel hatinyer....mesti ramai yg sygkan dia...n mesti hidup dia bahagia....tgk pic baby nie..tenang jer aku rasa...ntsh sku ley ker jd ibu yg baik utk anak2 aku kelak kan...ceh...dlm tol sifat keibuan aku ni...

seronok biler dgr kwn2 dah beranak pinak...ader family sendiri...aku?jgnlah tnyer...memanglah perkahwinan tue bukan sesuatu yg mudah..tp ia satu platform yg maner kiter menuju selangkah lagi ke alam yg lain...dunia yg lain...tangungjawab n dugaan juga lain..aku salute pada mereka yg dah pon berjaya menempuh alam tue..very nice kan...

tp x perlah...perjalanan hidup setiap org x samer....berbeza2 kan...

aku nie dah byk kali salah jumper org...tp memang betol...kioter akan jumper org yg salah jer...sampailah kiter jumper org yg tol...now?insya'allah tol kot...aku haraplah kan...

stiap org ader impian dlm hidup dia..mcm aku..mcm dia...kami punyer impian sendiri...

hehehhe....touching lak pg2 nie...

bee bee blur...
9:35 a.m
pc uthm

8 comments:

-reza-bul4t-nipi- said...

uik? tetiba nama ak yg comey disebut... ekekekeke

Bee Bee World said...

hahahahhahah..bagusnyer..kata diri comey..ahaks

-reza-bul4t-nipi- said...

sape lg nk puji aku kalu bukan diri aku sendiri...nk harap kn,ko? hareeeemm... ekekekekekeke

Bee Bee World said...

eh...ewah2...nak aku puji bayar lah..hahahha

Yaya Johorean said...

BOLAT Gedik !!!

Bee Bee World said...

ha?biler dia masuk gang kiter nie?hahahha

Anonymous said...

kite dah buang blog kite.. tgu 90 hari bru delete blog tu.. lps 90 hari bru kite wat blog bru.. huhuuhu

~ayu~

Bee Bee World said...

giler lama sehhhh.......leh beranak kucing aku yang jantan tue...hahahh

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review