Wednesday, December 9, 2009

aper nak wat nie?

Posted by LyA SaFaR at 9:07 AM

serabutttttttttttt......

pagi2 lagi kwn aku dah wat otak aku serabut....

salah dia...memang salah dia pon.....

dia pg2 hari p bagi msg kat balak lama dia..pas tue sent kat balak dia yg sekarang....

huru-hara dibuatnya....mcm2 hal.....

then mcm2 lah jd.....

aku taw...dia bukan nak pon balik kat balak lama dia....

dia sayang tahap dewa kat balak dia yg now...

so?...amik ko..tanggung lah sendiri...mcm mane ko x yakin...mcm tue juga ko dah wat balak ko
x yakin dah ngn ko...

yang ko cr pasal tue saper suruh..pg2 hari plak tue...

kalau ko dah sayang ngn balak ko..dah lah...x yah cr lain....faham x?

sibuk nak kawin tp x bersedia jadi isteri yang solehah..yg ley jd tulang belakang utk suami...

yg laki pon satu hal gak..kalau yer nak jadikan dia isteri ko...ko pimpin n tegurlah dia...jgn nak hentam n salahkan dia jer..ko sendiri pon byk wat salah yg mungkin sampai now awek ko x taw...

manusia x perfect...

pompuan.....hati dia lembut....

kalau ko suker tinggal2 dia...n x sensitif ngn jiwa dia...ko mendapat lah kan....

dia sayang ko...x der alasan lain utk dia tglkan ko...

tp ko as lelaki...jgn abaikan dia...

bee bee serabut
9:18 a.m
tgh keje

2 comments:

-reza-bul4t-nipi- said...

jujur ckp laaa... pompuan nih,kdg2 pendirian dia xtetap.. last2 ak jgak yg jd mangsa... :(

Bee Bee World said...

hahah.....ye alh tue..aku pon jujur ckp lah kan..laki pon samer gak..last2 aku gak yg jd mangsa....hish..guner ayt ko balik.

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review