Wednesday, June 18, 2014

SET QASEH FANTABULOUS SKINCARE

Posted by LyA SaFaR at 4:53 PM
Set Qaseh (peeling punyeee ) 


set qaseh yang sememangya menjadi rebutan di kalangan wanita masa kini .. chewahhh.. ayat . kemain. hihi . bukan wanita je tau ,, abang abang macho pon guna jugak .. huhu kat sini nadia tunjukkan gambar k ! kot2 ade yang x tahu lagi yang ni gambar set trial tau ! tahan 1 BULAN
yang ni gambar set exclusive TAHAN 3 BULAN

FUNGSI FANTABULOUS SKINCARE:

  •     mencerahkan kulit secara semulajadi
  •     menghilangkan jerawat
  •     meratakan bekas lubang2 jerawat yg ada pada muka
  •     memudarkan dan menghilangkan pigmnetasi yang ada pada muka
  •     menyekatakan ton kulit
  •     memperbaiki sel2 dan kulit kusam
  •     mengecilkan pori2 muka
  •     meremajakan kulit
  •     wajah akan kelihatan lembap dan bercahaya
  •     menegangkan kulit

Hasilnye kulit akan jadi cerah, licin, n sekata..........wahhh!!


ATURAN PEMAKAIAN:


PAGI:

  •     cuci muka dgn deep cleanser
  •     sapukan white essence toner pada seluruh wajah dan leher. pastikan  muka sedikit basah untuk memudahkam penyapuan toner.
  •     pakai whitening day cream. Tangan pastikan sedikit lembab sebab day cream ni padat n melekat.

TENGAHARI:

untuk yg nak solat..

  •     cuci muka dgn deep cleanser
  •     sapukan white essence toner pada seluruh wajah dan leher. pastikan muka sedikit basah untuk memudahkam penyapuan toner.
  •     pakai whitening day cream. Tangan pastikan sedikit lembab sebab day cream ni padat n melekat
  •     kalau tak pakai toner pun takpe...just pakai day creamje..

MALAM:

  •     cuci muka dgn deep cleanser
  •     sapukan white essence toner pada seluruh wajah dan leher. pastikan muka sedikit basah untuk memudahkam penyapuan toner.
  •     pakai night repair cream. Tangan pastikan sedikit lembab sebab night cream ni padat n melekat
  •     dah boleh tido..hehehe



PERINGATAN!!

  •     tempoh awal penggunaan kulit akan menjadi sedikit pedih n menggalupas..kerana ingin membuang sel kulit mati..jangan berhenti...SILA TERUSKAN JE...(nak cantik tak)..hehe
  •     gunakan night repair cream secara nipis2 je tau..
  •     pastikan dalam masa 21 hari tempoh penggunaan dilarang mencampuradukkan dengan produk2 lain k..jangan pakai ape2 bedak ataupun foundation..ini adalah nakmemastikan produk ni betul dapat menyelesaikan maslah kulit anda..nanti jerawat baru nak hilang naik baik..lepas tu cakap produk tak jadi...taknak mcm tu k...hehehe
  •     lepas je sebulan atau muka dh cantik..makeup la nk makeup pun...pejam celik je sebulan tu..
  •     untuk kesihatan kulit berpanjangan jangan tinggalkan night cream tu tau..sebab night repair cream tu adalah maintain cream..



ORDER SEKARANG! CEPAT2!

0 comments:

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review