Monday, May 12, 2014

seronoknya dengan fantabulous skincare

Posted by LyA SaFaR at 12:15 PM

HARI ISNIN YANG INDAH...

GILA LAMA TAK UPDATE BLOG...KENAPA??

1. SEBAB ANAK PUN NAK MAIN LAPTOP GAK...

2.SEBAB BILA NAK UPDATE LINE INTERNET PULAK MACAM SIPUT...AIYAK..

3.NAK FENGSAN HARI2 MAK JEMAH NI UIII..HAHHA

ok lah....hari ni mummy lya nak ceciter produk skincare baru yang baru jek mummy guna...weii baru 3,4 bulan kot guna...buat research pasal produk ni dari sebelum beranak lagi hah...lepas bersalin pergh apesal muka macam tak bermaya..kusam gile...mummy nak tengok muka sendiri pun tak sanggup..hahaha...

ok dengan nekadnya setelah percubaan terakhir guna skii pun tak jalan gak...akhirnya mummy try hamikkk set blackhead serum + scrub+masker...not bad...mukarasa best gile...

ok lepas tu amik set skincare set dolly without toner...konon tak nak lah peeling2 ni,,ok mmg best...serius keluar rumah tak pakai bedak pun tak ape...lepas tu p beli toner dia jek sebab nak taw macam mana rasa...owhoiii lagi best..memamg peeling sikit tp tak nampak pun...pantang jangan pakai makeup sebulan..hasilnye!!!yeahhhh...ye lah mummy bukan tak nak tunjuk muka kat sini...ni update pun dalam gelap yang oii...anak tido haaa...t bile mummy free mummy update kasi u olls tgk...gila tak suka.hahaha

lepas tu baru lah decide nak tolong ramai lagi boleh cantik macam mummy dengan menggunakan fantabulous skincare ni...alhamdulillah...

whatsapp only
0198614724

0 comments:

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review