Thursday, February 16, 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Posted by LyA SaFaR at 4:33 PM


Ye...Lya dah kurang kerja dan dah lama tak join segmen.....hahhah dengan ini...dengan bangganya...Lya memberanikan diri untuk dikritik..haha...habislah den...hik2...apa lagi...grrr...

Sebab kenapa Lya nak u olls kritik blog Lya??

1.Sebab nak tengok berapa ramai boleh beri kritikan membina...yang boleh buat lya menambah baik blog ni..heheh....boley gitu???so ape lagi!!!JOM KRITIK...kritik sahaja okeh...hik2

14 comments:

Pka Rahim said...

eh nape payah nak bukak blog ni. ke line internet kita yg problem. hehe :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

miSs tyNa said...

berat nak loading blog ni .. sbb bnyak sngat kut entri kan .. so, mungkin kena buat dlm 2 atau 3 entri dlm 1 page tu ^^

Fendy said...

ok da blog ni....

apisv2 said...

dtg nak kutuk. hehe
dtg gak kt blog acik ;p
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Qarr Jalil said...

bnyk nye blog putih.huhu
hehe..overall ok je :)

http://faqarabduljalil.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Pamie said...

hurm..link banyak sangat kut :DD

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

karmilaillang said...

kemas dan teratur, tpi sy jeles tengok header yang sgt besar dan cantik siap ada gmbr tuan blog lg...


http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Azhafizah[フィザ] said...

hai,dari segmen yang sama

kritikan:perlu kemaskan blog terutama bahagian header dan background tu

jom kritik blog fiza lak

azhafizah.com/2012/02/tagwatermark-ramadhani-hijabs-dan-make.html

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

cik Lily said...

Hai, salam perkenalan.
Boleh je kan main singgahsinggah. Jum singgah cik Lily pulak.

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

mirul aar said...

Hai.!! Singgah sini ;) Done follow kamoo!

Fadzmie Mohamad said...

Overall design okay. Cuma part bloglist kat sidebar tu, kalau dah banyak sangat, boleh guna scroll-box atau buat satu page khas untuk bloglist. Yang lain, mantap! ;)

twynzshophouse said...

SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review