Friday, February 17, 2012

"ASAM GARAM: Suami keluar ikut pintu depan..Isteri keluar pintu belakang....." WHI,17-02-2012

Posted by LyA SaFaR at 12:32 PM
Selamat tengahari kawan2..lama rasanya tak berblog dengan jayanya...lately rasa tak ada idea nak di taipkan...

eh...korang tak tengok tv ke?alamak....lupa keje ea..hehehe ke on the way balik keje dan p solat jumaat kan...ok..sekarang ni lya tengah tengok Wanita Hari Ini kat TV3...tajuk perbincangan hari ni, Suami keluar ikut pintu depan..Isteri keluar pintu belakang...Tu dia tajukkk...agak hot...benda ni maybe tak semua pasangan suami isteri buat...tapi memang ada pasangan yang buat...


apa pandangan korang pada pasangan yang seperti ini?banyak sebab dan kemungkinan yang menyebabkan perkara ni berlaku kan...nak salah kan siap?si suami?si isteri?hahaha tapi yang lebih baik lihat diri sendiri di mana silapnya...si suami perlu jadi pemimpin dan pembimbing yang terbaik buat si isteri dan si isteri perlu jadi isteri paling setia buat si suami...


Pesanan buat diri sendiri dan pasangan2 yang diluar sana...marilah saling berkasih sayang dan hargai suami dan isteri yang anda ada...kalau ada yang tak puas hati bawa lah berbincang dan jangan asyik memendam rasa tau...


Salam Jumaat 
Lya Safar

0 comments:

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review