Sunday, June 12, 2011

Orange Theme...Pijot Wedding's

Posted by LyA SaFaR at 6:35 PM
TAHNIAH PIJOT..entry ni aku buat khas untuk ko dari aku yang jauh...kira hadiah dari sini..t aku lik kampung kita jumpa ok...sangat mahu berada di majlis kamu yang gilang gemilang...suka sangat...tapi ape kan daya...sangat2 tidak mengizinkan...kalau tak kat fb..aku akan jadi antara manusia terawal upload pic ko...hahhaha...maafkan saya pijot sahabatku..huuuhua



suka tengok kamu berdua
wahhh...nak ada dalam pic ni jugak

mana saya masa ni...uhuk..uhukk...
Nice bunting.....




tahniah pijot...kawan aku dari sekolah rendah sampai now...selalu lepak umah kamu masa saya sibuk dok join sofbol dulu...kebetulan juga kamu satu U dengan adik aku masa kau Uitm,Dungun...hehhe...sama2 belajar naik motor...jalan2 kat kampung masa zaman sekolah..akhirnya kini ikut jejak langkah aku dan kawan2 ke jinjang pelamin...sekali lagi...tahniah pijot...

semoga jadi isteri terbaik buat ayun dan ayun tolong jaga my best frens baik2 k....semoga kekal bahagia ke akhir hayat...aminn...

pic kredit to: jijie from Massmerah...link ada disebelah kanan anda...heheh...happy sunday...bye2

0 comments:

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review