Tuesday, June 14, 2011

Gegaran kesan Gempa Bumi

Posted by LyA SaFaR at 3:00 PM
Entry serius....serius..memang serius...dari pagi tadi lya dok baca fb, kawan-kawan lya ramai yang mengatakan mereka merasai beberapa kesan gegaran gempa bumi di area Putrajaya dan yang sewaktu dengannya...
malah ramai juga rakan2 blogger yang sudah mula update blog mereka tentang perkara ini..bahaya ni...risau pula rasa tiba-tiba...moga tiada apa yang berlaku...

Baru kejap tadi lya baca blog Abang Ben..cerita pasal menda ni...malah korang juga ley baca blog INI dia sendiri rasa gegaran tu...ok...risau sekali lagi lya rasa.

Selain  dari tu..tahu tak korang yang rupanya Malaysia dah banyak kali rasa kesan gegaran ni...mungkin ada yang kita tahu dan mungkin ada yang akan cakap..'eh..ada ea..aku tak tahu pun...'..alamak..huuhu....Lya pun mcm tu juga..heehe..kalau nak lebih info sila rujuk kat SINI k

LYA DOAKAN SEMUA DALAM KEADAAN SELAMAT DAN SEJAHTERA...SEMOGA TIADA APA YANG TIDAK DIINGINI BERLAKU...BUMI KITA SEMAKIN TENAT...JANGANLAH BUAT KEROSAKAN LAGI PADA DIA...CIAN DIA...

SEKIAN,TERIMA KASIH...
LYA SAFAR

0 comments:

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review