Thursday, March 3, 2011

Lepak @ Pantai Klebang...

Posted by LyA SaFaR at 10:58 AM
Entry ni patutnyer aku wat lama dah..tp punyer la malas..hahha...ni masa aku ngn encik tunang p melaka..p deal kad kawen...punyer jauh aku buat kad kawen.hahha..ntah sajer..sesuka hati..lalala...minggu ni ley la p amik..yea!!!encik tunang lik kampung...yes!yes!
masa ni aku dok dalam kete...en.tunang wat pe??smoking kot..aper da...so aku tgk lah matahari terbit ni...cantikkkkknyer..aper lagi...snap lah...sooooooooo cantik ciptaan Allah...masya'allah..


ni lagi satu..hehhehe...nak taw...aku amik pic ni dr dalam kete jek...n x buka tingkap pon...perghh punyer lah malasssnyer aku...haha...tgh2 nak snap matahari..lalu plak mamat dua ni...tp mcm ala2 nice lah..hahhaha...tgk..aku puji diri sendiri lagi.hahha..sengalll....
wah...suker tol lya dok amik2 pic..melamabak2 sebenarnya kat my lappy nie...smpai en.tunang bagi camera dia kat Lya..hahah..time kceh en.tunang..hehehe.
en.tunang ada offer nak li camera yang beginner selalu pakai tue..x pon yang cameraman pakai tue...siap offer nak lens mcm aner..bla..bla..bla..
owh sayang ku...saya amik pic hobi2 jek..bukan pndai pon..haahha....tp kalau nak bagi juga aper salahnya kan...hahaha...menarikkk jugak.lalala...wondering masa hantaran nnt dia bg aper ek..hahahaha...jeng..jeng..jeng...

2 comments:

Encik Blogger said...

amboi... bukan main lagi.. hehehe

LyA SaFaR said...

hahaha..tue la bukan main lagi..hahahahah

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review