Thursday, March 3, 2011

Hantaran Sangkar??

Posted by LyA SaFaR at 9:54 AM

ehem-ehemm....
tengah memikirkan aper yang terbaik untuk wat hantaran nanti....
agak2 kalau pakai sangkar macam dalam gambr tue ok tak ek...
pas tu tinggal hias sikit2 kan...
letak bunga ke aper ke...
lalalala
tengak buntu memikirkan...
idea..owh..idea...kemana kau!!!
uhuk2...
lately..Lya ni asik suka wat entry pendek2 lah..apo kono ntah...

6 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

ok je nak guna sangkar..tp org zmn skrg style buat yg guna bunga idup letak keliling hantaran..wlpn simple tp nmpk esklusif!! =)

yang comel,
Khumaera Ismail

LyA SaFaR said...

betol tue...lya pon igt nak buat mcm tue...tp mcm syg giler kat bunga idup tue..t lyu...hahah mengada2 tol lya nie..hahah

~ NANA ~ said...

lya...sangkar ni mcm dah common sgt la...hihik...buat yg simple2 je but look exclusive :)

LyA SaFaR said...

hhuhu...tue lah..mcm dah biasa sangat kan...hik2...

nuruljannah sukhri said...

lya, x pyh la guna sangkar ni.membazir sgt.lepas ni apa nk buat.kalau satu je xpe.ni sembilan sangkar kau...hehe..pendapat je la.

gubah2 je atas polistrin, pastu hias dgn bunga.bunga artificial lg ok.sbb lepas tu boleh guna.skrg ni byk jual bunga artificial sebijik mcm bunga segar.

mcm saya dulu, pelamin, bilik, hantaran sume bunga segar..beratus habis.hasilnya sume tu ditongsampahkan jugak..sesal gile kalau ingat.

LyA SaFaR said...

huhuhu...tue lah pasalnyer...tp benda ni dah tersergam indah kat umah ni...cedey jekkk...huhuhuhu...

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review