Tuesday, February 1, 2011

Terima Kasih...sAhaBaT bLOggEr...

Posted by LyA SaFaR at 10:01 PM


Terima kasehhhhh SB...sejak Lya berkecimpung dan berumahtangga kat SB..Follower Lya dr 22...---->tgk dah braper kat atas...alhamdulliah..berkat blogwalking n lepak kat SB..thank pada kawan lya yg invite p situ...likeee so much...dah bertahun blog nie bersawang...x tahu lah kenapa malaaas sngat nk berblogging...tp sejak akhir2 ni keje tido lewattt jek blogwalking n baca entry2 korang..memang besh...penuh inspirasi...lagi2 yang lawakk...kelakoooo giler..hahah...aper pun thank korang yg sudi singgah kat umah Lya Safar nie k...hargaiiiii sangat kt korang...hehehe....so now Lya tengah tunggu saper yg bertuah jadi FOLLOWER KE-100 Lya nie....sebbbbabb....shhhhh ader la..tnguuuuu....jeng..jeng..jeng...ok lah...dah mlm..nyte korang...hhehe..malm ni lya nk tido sambil senyummm...bley gituu..sengal jap aku..hahha..Thank sesangat kat korang..korang..korang....bye2!!!

9 comments:

Muhd Fadil said...

ha..tu la sebab SB diwujudkan..leh kenal2 blogger yg lain..memang terbest SB.Keep blogging ye.

Miss LyA SaFaR said...

heheh..tu lah psal..mmg besh...n senang nk wat blogwalking...hehe...thank fadil...

Miss LyA SaFaR said...

heheh..tu lah psal..mmg besh...n senang nk wat blogwalking...hehe...thank fadil...

nuruljannah sukhri said...

la, rugi dh terlepas jd follower ke 100....

Miss LyA SaFaR said...

jannah.hhuhuhu...aper nk wat...xper...neway thank gak jd my follower...yea!!

~ NANA ~ said...

sahabat blogger? x pernah masuk...tu website rasmi ke? ngeee~ taktau :(

Miss LyA SaFaR said...

nana:alahaiii x taw ker...p search kat fb ea...x pun add fb lya..t lya invite nana...fb lya,Lya Safar..

d_LA said...

SB mmg bagus..nak bw pun sng kan ^__^

Miss LyA SaFaR said...

dla...betul tue...kalau x menjenuh nk nk bw...hahha

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review