Thursday, January 27, 2011

Kau.'PERGI JUA'..Belang dalam ingatan...

Posted by LyA SaFaR at 1:26 PM
Sebenarnya...dah lama aku nk update pasal nie...tp aku x smpai hati jek..hurm..tp hari ni ader kuat ckit lah nk update entry ni..hahha...sengal gak aku nie kan.aper2 lah...ok...mcm nie citer nyer...aku tgh . masih bersedih diatas kematian seekor kucing aku yg amat aku syangi...CIK BELANG..satunyer2 kucing jantan aku yg dh lebih 10 thn aku bela dia...perghhh...mcm x sangka..dh selama itu dia bersama kami sekeluarga...

*
*
*
*
sebelum belang pergi..sempat dia p bawa 'bini' dia yg tengah sarat mengandung dan akhirnya beranak kat umah aku,...hahha lawak lah juga...tp x sangak itu petanda dia nak pergi selamanya..n tinggal kan waris kat umah aku...5 ekor anak dia...3 ekor warna ikut belang..1 hitam..1 lagi ikut maknyer...huhuhu....cedeyyyy....naper belang ppp....hurmmm...tp dah smpai masa..nk wat mcm maner...
*
*
***

Belang sebelum itu hilang dah 3 hari..risaw juga...dia mmg biasa x lik umah..tp x selama itu...aku mengadu ngn cik tunang..cik tunang kata jgn risaw..mmg belang dh x nak balik...sedih aku dgr...esoknya jiran aku call gtaw jumper belang mati kat belakang umah dia.sedihnyer..jiran aku nk tanam...tp aku x bagi...aku nk p tgk nk pastikan itu belang ker...sekali p tgk...sedihnyerrr..mmg belangg...hurmmm aku tgk muka diaaa..bdan dia..dah keras...aku tnm belang...hurmmm....moga belang bahagia disamping penciptanya...aku rindukan belang...

*
*
**
aper pun jom layan pic BELANG yang sentiasa wat kami sekeluaga hepy dgn keletahnya..terima kasih belang.. sudi hadir n hidup bersama kami sekeluarga...

Comelnye dia tido


hehehh...kalau ngantok..letak kat maner2 pon jd..


Belang syg tol ngn bini n anak2 dia..

Sweetnya belang...




Rinduuuu kat Belang.

Belang....kat maner je belang berada now...kitorg sekeluarga amat rindukan Belang..terima kasih Belang...

0 comments:

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review