Monday, December 7, 2009

Apa korang akan wat kalau sim rosak?

Posted by LyA SaFaR at 9:03 AM
ini cerita kedai kopi....

ader satu awek....bengang ngn balak dia...

sim rosak....sim rosak...sim rosak......

kalau ko lah sim rosak..aper korang akan wat utk awek...@ family korang?

option :

a) tukar sim?

b) call guner public?

c) call guner tepon ofiz?

atau ader cadangan len?

aku rasa..buang je tepon tue sekali kat parit...kalau dah 3 minggu sim tue rosak....
dan x nak cr solution yg lain.....

n x kan ko x taw...yg awek ko risau kan ko 24hours....

adoi mak ai....dah beso pjg x kan nak kena ajar gak kot....

hmmmmmm

bee bee bengang....

10 comments:

xluwiex said...

alasan je tu kot...nk jauhkn diri die

Anonymous said...

aku pon rs cmtu~ dh xde alsan len laa tu~ huhu

Bee Bee World said...

mungkin betul kata2 kau itu wahai tempoyok....

tp msalahnyer...dia kata kiter ;ey call dia..dia x ley call org...c gtaw maxis center...x btol2 dah 3 mgu...x logic..

kalau yer pon..tukar jek nombor..yer x...

x pon kalau dah x suker gtaw..lagi senang..tak gtue?

Bee Bee World said...

ish anon nie pon samer jek alasan yg ko bg..itu lah pasal...

susahlah laki sekarang..kalau pompuan cakap..t ckp pompuan membebel...x gtaw..x faham2...lecey lah brcinta nie...

Anonymous said...

kadang2 kan susah gak nk jwb soalan tu...sebabnye sim rosak ni ade byk sebab..ade byk solution..kl nk tukar no pn kan..mesti pikey utk yg kehadapan..leh jadi tggu sim baru dari center kot...

sabar jek..setiap bende yg dirahsiakan tu byk hikmahnye..

from,
simcard center..

Bee Bee World said...

for anon :

owh mcm tue...ok lah...so si BF nie pon kena berahsia ngn gf dia yg kerisauan tahap dewa tue?
kalau sayang...jgn wat org tue rsaukan kiter.....tol x....pe pon aku tetap x fahammmm...n x mau faham

Anonymous said...

klu kite, trus g maxis center or celcom center btolkn sim card tu. x pun bli sim card bru.. klu dah 3 mingu 2 mkna nya, memg org tu sengaja nk mngelak diri. x pun kn, org tu dah bli sim card bru pastu dia x nk gtau

Bee Bee World said...

ish...boley giler mcm tue...kalau x nak bek ckp x nak..tol x...pusing2..belit2..giler...

Anonymous said...

nk tutup kesalahan sendiri 2 yg dia belit2, pusing2 ayat...

Bee Bee World said...

owh...dah tol sgt lah tue...

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review