Wednesday, October 28, 2009

Aku Yang..

Posted by LyA SaFaR at 5:26 PM
zarah2 yg terdapat dalam pale hotak aku mule bertaburan..hilang arah...haha...aku mcm rasa nak sepak terajang diri aku sendiri..tapi boleh ker?agak mustahil bagi aku yang kurus melidi...dan pendek..x lah pendek maner..ahakss...

sehari lagi paper SISP..hint ader mcm x der.mcm chipsmore..aku bc..kejap hafal kejap mcm haram..hhahahha...tp biler aku scan lik..alhamdulillah..ader lagi.masih x diserang virus..aku cuak gak kalau2 dia jd hidden..biler masa aku nak install software 'i hate u' dlm pale nie..uhuk2..batuk pulak...

td aku tgk Wawa baca sambil baring..bila aku tgk tempat lain dan cuber berborak ngan dia..APA!!wawa dah berada dalam alam lain..alam yg aku cuber ikut akhirnya aku pun masuk ke alam yg aku sendiri wat beberapa jam..iaitu TIDO..pe kejadahnyer nie..biler kurun aku nak habis paper Pak Lah nie...mengong kan..hahah [citer lain?]

Lepas paper SISP sok aku kena bertungkus lumus baca Library Auto..Wawa,Eja,Faezah kena baca Security..uhuhu...mcm maner ley jadi mcm nie..aper lah exam nie... penjadualan yang agak x sistematik..nak bagi aku pecah pale otak mcm nie.. tp x per..follow jer lah..final sem kan [insya'allah]...haha..wawa p tnya aku 'BB ader tenet ker?laju jerk ko menaip...hhaha...' Wawa tertipu..aku tulis entry nie kat notepad..t mlm aku paste kat post aku...aku tgh blur n rasa nak menaip bagi ringan sikit..dah mcm belon aku tgk pale hotak aku nie..[ader ke pale mcm belon?]
hahhah.....mengong tol kan...perut lapau..si dia dah suh mam td tp aku degil.. kan dah lapau..padan muker aku..sok si dia yg kat sabah akan turun ke sini ader kursus..ko rasa dia akan dtg jumper aku x?aku rasa mcm x..apahal dia nak jumper aku..kan dia ader kursus..aper punyer sengal la..tp kalau jumper?ehem..ehem..

ok lah sekian sajer utk entri kali ini..aku nak p kejut mek ja ajak p mamam.. dah lapau..Wawa tgh rsaukan printer dia yg sengal n Ara men game...dah 10 game dia men..Yan jln2 dlm umah mcm model coz boring n Kak Pan [faezah]..maner ek? TIDO gak...hahahhahahahhah

ok bye...P STUDY LA WEI..JGN BW TOYOL MS EXAM...
[ dulu kwn aku bg maksud T.O.Y.O.L ialah Tolong Orang Yang Otak Lembab]..
hahaha....jgn wat k...

4:31 pm
Meja aku yg berserabut
dgr lagu 6th sense 'Khatimah cinta'
Bee Bee Boring

2 comments:

xluwiex said...

relax2 sudey,jgn tensen2...hehe

Bee Bee World said...

ahaks...stress secara sederhana jek nie

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review