Thursday, September 10, 2009

THANK YAYA

Posted by LyA SaFaR at 6:19 PM

MESTI YAYA SUKER...

heheh..hari nie dalam kelas web...pening tol pale aku..wat asik x jadi jerk...last2 kelas aku sampai kul 5.30..seronoklah si sengih x datang kelas..mcm taw2 jerk Yaya nak mintax sesuatu ngan dia...wei Naim..cian Ummi dok sorang hari ni taw..tapi aku pon dok sorang...coz pc tmpat yaya dok Wamp dia x ley nak run..hahahah

ermmnaper thank to Yaya,,tgh2 aku dok berborak sakan ngan buah hati aku...Yaya dok godeh2 blog aku n setting kan mcm2..hahahha...so x yah lah susah2 aku nak explore kan...Thank to Yaya Gediks yg memang sentiasa Gedikzz....x sia2 tubuhkan Gedikz Club...hahah..ok aku nak p buka ngan dak2 kelas aku nie kat restoren puncak..walaupun aku x suker tempat 2...tp..kitorg dah plan somerthing..yg 2 thank 2 buah hati aku yg bagi cadangan..heheheh

ok bye..."Bee"

3 comments:

Yaya Johorean said...

Haha... Petik nama aq sey. Neway, sama-sama... lepas ni, ko tinggal ubah layout... x mo warna pink.. x sesuai tuk si tua ok... :p

Thankz tuk Boboi gk coz bg Bihun cadangan yg bernas... HaHa.. yeZzaa... akhirnye kite2 sume makan di warung puncak tp makanan by Syok2...

LoStGuErReRos... said...

Kak beehun pose tak??? haha... :)
Selamat BerBlog...

ShaZya....Nie pun okeyZ said...

Hai ayg...

Wah luahan rase nampak...sronok ea ber blog nie ea....tahniah la...slamat ber blog....

ur LOVE..

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review