Thursday, June 9, 2011

Legend International Water Homes

Posted by LyA SaFaR at 5:59 PM
Lagi mahu letak gambar disini...hahha...ok lya nak tunjuk macam mana keadaan area Legend International Water Homes ni...memang menarik dan memang best..sure kalau korang dah p..korang mesti nak p lagi taw...heheh...memang best..nyaman...selesa..semua2 lah...heheh


Ini bunga kat meja makan....masa ni tgh breakfast..lapoooo


Ini area swimming pool kat luar...dan laluan ke bilik masing-masing...heheh


Ini laluan...kat tepi2 tu bilik taw.....


cantik mende ni...


Tengah tunggu hubby check in so...snap..snap dulu...

Macam biasa ada refrigerator


Macam-macam adooo...ahaha


Keselamatannnnn....


Kalau rajin wifey akan wat kan air panas utk hubby...bila rajin ea??hahha


mangkuk kooo...hehhe...


Dr bilik air pun leh nampak swimming pool...pool ni dalam bilik taw...


Bilik mandi yg comeyy


Tandas pon bersihhh



suka idea ni...


Ha..kalau nak mandi...ni rule dia..hahha


Tempat hubby lepak..



Ley nampak air laut di bawah bilik..ley nampak ikan silap2...



Katil yg besar...

ok..kali ni memang banyak gambar jek sebab tak tahu nak type apa...haha...so kalau nk more info korang ley klik SINI ea...macam-macam info ada kat situ...happy holiday korang semua..

0 comments:

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review