Saturday, April 2, 2011

Tahniah Yaya a.k.a Mummy gedix...

Posted by LyA SaFaR at 12:43 PM
hai selamat tengahari semua...dah makan???belum??ala same lah kita..lapo..lapo..ahhaha...ok hari ni Lya bz wat minit mesyurat..sok ada meeting...bersidang lah katakan...aicehhh...hehhe...so sambil tu tengok lah FB...ohoooy...my best frenzz ever dah bersalin okeh...wahhhh tahniah Nurul Shahira Salim & suami serta ahli keluarga beliau...wahhh so happy for u...Yaya selamat melahirkan seorang puteri pada 1 april 2011 dalam pukul 9.30 mlm kot mcm tu..baby pun sihat 3 KG...wa...nak sangat jumpa kamu la yaya...kat bawah ni saje Lya nk imbau masa2 hepy bersama Yaya masa dekat UiTM, Puncak Perdana..


Ni member lya yang paaaaaling lya sayang..huhuhu..miss u olls a lot dear frenss...masa ni Yaya maintain lagi..hehhe...

JJ..Wawa..Lya..Yaya..Ija...hhehhe ni kedai makan yang selalu kitorang wat tempat lepak..nama kedai ni syok-Syok...tapi dengar citer now kedai syok-syok ni dah x der..dah tutup dah...aiyakkk..pulak dahh..huuhu
Ni masa majlis kahwin Yaya...cantik kan dia....rindu sangat masa ni..huhu..sempat lagi karoke dengan ainda bagi lagu Fotograf dekat dia...kitorang memang heart giler dengan lagu-lagu Fotograf...hahha..karoke pon layan lagu ni jekkk..hihihih....



ni masa yaya dah 36 weeks kot..kalau silap tol kan ea yaya...hehhe..comel kan mak buyung ni ..hhehe...Alhamdulillah dah selesai dah semuanya...baby sihat..mama sihat...hope semuanya ok...kalau sihat cepat ley lah datang majlis lya nanti...hehehe...miss u a lot mama yaya...t kita jumpa ye...hehehhe....nk tengok baby gediks jr..hahahhaha....

1 comments:

Yaya Johorean said...

Terharu nye entry ni khas tuk aku... :-) TAHNIAH Lya dah bergelar isteri kpd mr.boboy.. cpt2 tukar title bergelar ibu pula yee...

LOVE U DEAR..>FRIENDS TILL DIE !!

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review