Wednesday, March 2, 2011

Jangan Pandang Camera!!!!

Posted by LyA SaFaR at 9:17 PM
Aku join contest lagi...ntah naper aku hari ni..dok join contest jek...hahaha..ok seterusnya..sila baca kat bawah ni ok...




syarat-syaratnya ialah :




1.Jadi follower blog INI k....




2.Buat entry dengan tajuk contest ------> JANGAN pandang camera!!!




3.Pilih lah gambar yg x pandang camera..x kisah lah sorang2 ke...ramai2 ke..hahha...yg penting jangan pandang camera...letak banner kat atas tue link kan kat blog tuan punyer contest..




so Lya pertaruhkan gambar ini


*


*


*


*


*


*


*


*



sah-sah semua x tengok camera padahal camera banyak..haha

Lya juga maw tag mereka ini



pastu...p lah tinggal link entry korang kat blog tuan punyer contest!!yea!!!

2 comments:

dyanzjha said...

waaa...manyak camera...siyes..
nice pic...he3

LyA SaFaR said...

hahaha...tue lah pasal..hik2...time kacehhhh!!!

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review