Friday, March 4, 2011

Dress Nikah?

Posted by LyA SaFaR at 3:34 PM
Pic : ehsan pakcik GOOGLE..baik dia...haha
Ok..mengada2 x Lya kalau masa nikah nnt Lya nak pakai baju ala2 dress..biasanya orang nikah kan pakai baju kurunf modern..tp Lya terasa nak pakai ala2 dress mc gmbar kat ats..pas tu..ngn purdah [penutup muka]..ermm agak2 nice x??lalala...hope tercapai lah nak pakai mcm tue..ada kawan kata..ko pakai jek lah baju kurung modern..pas tu pakai chiffon..ko ley guna lik baju ko tue...adoyaiii..bukan x nak..tp sure saya x kan pakai punyer..sebab aper?sebab Lya x suker pakai baju wrna putih lah..n kalau wat kurung modern pon sure x kan pakai dah..sama juga kan...alang-alang dah mcm tue...aper lagi..Lya decide nak pakai baju nikah nnt ala2 cm dress..tp simple jek..x derlah labuci penuh satu badan...hahah...sangat mengada2 kan...sajer nak lain dr yg lain..tu jek..haha...ok then..Lya tgh menanti dengan penuh kesabaran hasil baju nikah Lya...bagi kakak2 b2b area Simpang Rengam, Johor..lya suggest buat kat kak ally [irish lavendar]..insya'allah pasti menepati citarasa korang..huhuhu...sabo lya..sabo...huk2...

4 comments:

~ NANA ~ said...

lya...baju nikah i pon design dia mcm dlm pic kat atas tu...my mom ckp okey :P

LyA SaFaR said...

hahaha...comel kan...lain dr biasa...heheh

tiramiszyou fizahani said...

beb...mak aku pn de wat bju ngn kak elly tu...try test..lau mk aku kte sedap,aku pn nk p wat bju ngn die.tp bukan bju utk wedding ler..huhu

LyA SaFaR said...

hik2..tu lah pasal..ramai yang suggest kat aku soh wwat kat situ...hope ok lah...punyer berhelai2 aku hntar tue..hahaha

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review