Wednesday, March 2, 2011

Crabtree and Evelyn

Posted by LyA SaFaR at 3:47 PM

hye..hye...memperkenalkan...kesayanganku lagi..hahhh....ini lotion from crabtree & evelyn...lya pilih bau rosewater..mmg best lah..lya pakai dah sebulan besttt...yg ni lya beli yg travel size jerk senang nak bw ke mana2..dalam set ni ader hand therapy, body lotion, soap [ada kt b.air..hehehe] & bath & shower gel...mmg wangi..biler dah hbs yg ni..lya igt nk pilih haruman yg lain pulak..agak2 ley x...hahahha....ntah aper2 jek Lya ni kan...
Masih mencari beauty tips yang ley membantu lya mempersiapkan diri sebagai bakal pengantin..owhhh sangat nervous sekarang ni...walaupun x segrand maner pun majlis tu..tetap bagi perasaan nervous yg sama mcm b2b lain...hhuhhuu....tulunn..tulun..hehehe..

0 comments:

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review