Friday, February 25, 2011

Official Photographer

Posted by LyA SaFaR at 6:49 PM
yea ...sudah ade OP....heheh...fo far Lya dah tgk hasil kerja dia..nama dia En.Salme from Classic Studio Production .Lagipun masa wedding my fens yaya pon dia guna OP yg sama...so nantikan hasilnya dr majlis Lya pulak..yea...

*****************

Ada juga yang x suker guner OP..kenapa...coz diorg kata kos sangat mahal...baik soh adik beradik...eh mcm2 lah alasan yg ada...tp kenapa x pk...kawin cuma sekali..n nk kawin kiter kena lah stndby awal2 utk sumer yg diperlukan..sekarang ader saje OP yg kenakan bayran yg munasabah...kalau ader sedara mara yg ley amik pic setanding OP apa salahnyer..tp takut kiter x puas hati dgn hasilnya..xkan nk mengamuk pulak..bukan kita bayar kan...hihihi...


**************
kenapa ia penting???taw x...fotografi ke..videografi ke...wehh bukan pornografi okeh...hahha...ok mende2 ni unik taw...dalam setiap gambar ader maksud dn boleh menyampaikan ungkapan yg terindah utk sebuah penceritaan...ianya juga dapat merakamkan setiap detik perjalanan yg terindah dalam hidup kitaa dan mengabadikan kisah2 cinta utk dijadikan peneman hidup dalam jangka msa yg panjang..macam suami isteri..bila bergaduh sakan..n tgk lik pic masa bercinta..kawen...insya'allah..ley menenangkan kembali hati yg marah...kembali menghargai seperti masa bercinta...wahhh entry syahdu okeh..hahaha....then bila ader anak...kita rakam stiap detik dlm tumbesaran anak..indahnyer...biler dah besar..ley tunjuk kat anak2 kelak biler dia dewasa...huhuhuh..beshnyer....x sabo nak jd ibu [wahhh verangan okehhh..hahhaha]
*******
KAT BAWAH NI..ANTARA PIC YG DI CANDID OLEH WIFE MY OP
MASA WEDDING MY FRENSS....huhu
Lya tgk aper nth masa nie...sukerr jerk

My Ever Gediks Club!!!

Lya..Yaya..Wawa....huhuhu miss da moment

Ha ko....bnyk tol camera..Yaya..ko dh mcm artis ms nie..hahha

***
INI JEK YG LYA DAPAT SHARE..T ADER LG LYA SHARE LG YER...YEA!!!

0 comments:

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review