Friday, February 25, 2011

Kenapa???

Posted by LyA SaFaR at 5:34 PM
Hehehe...biler tgk pic profile...mesti ader yg ckp..eh mcm pernah tgk blogger nie..yer lah ni cik Lya Safar...owhsgt perasan..mcm lah ader org kenal kamu...hahaha..aper pon sebenarnya..sajer nk khas kan blog persiapan wedding Lya n nk share aper sahaja ngan Bride 2 be kat luar saner...n lya pon nk menyenangkan diri utk wat blogwalking kat blog B2B yang lain yg sememangnya sangat kreatif...huhhuhu..Lya x kreatif...so biler tgk hasil DIY korang...wahhhhhh teruja n eringin sgt nk buat...tapi!!!!!x pandaii...hohoho biler wat..jd buruk la pulak...ke sendiri je yg kata x cntik..haahaha..nmpak sgt x yakin kan...hahhah aper pon...Lya perlukan sokongan anda sumer..yea!!!!!Lya nk cr saper follower yg 1st lah....pasti akan buat award utk anda nnt...Muah!!!!bye2

0 comments:

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review