Saturday, February 26, 2011

Banner dan Bunting

Posted by LyA SaFaR at 1:26 PM
Banner & bunting..sekarang ni mmg dah jd trend...wlpun satu..tp tetap akan ada...so lya pon dah usha design banner & bunting...aper lg..google jerk lah..hahahaha....ha...Lya terjumpa laks banner kat bawah ni..from Green apple...suuuker sangat...tp nyer...bila dah desgn utk banner & bunting majlis Lya..ala mcm simple sgt n x cntik lah pulak...ahahahaha...aper2 jek lah Lya nie...hahhaha....aper pon Lya dah ada beberapa design utk banner n bunting yang dah di design kan ole Azie Fazidasite...type la kat FB korang sure jumper t.haha..actually dia tu kawan blogger n supplier tudung bila Lya berniaga...tu pasal kenal...dan dia juga banyak buat benda lain...design tq tag....n mcm2 la lagi...huhuhuh....so apa pendapat korang ek...lom print lagi ni...hahhaha


hahaha...sangat poyo pic di atas...malu saya..hahaha.....x ley blah okeh....aper pon thank sgt kat en.salme & azie yang banyak bersabar dengan kerenah kami berdua...cewwwah...huhuhuu....so t kita tengoklah hasilnya..berapa banyak nak buat ek banner & bunting aku nie.hahaha...

0 comments:

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review