Sunday, January 30, 2011

SKII

Posted by LyA SaFaR at 9:32 AM
My fav....SKII
********************************

Entry menggedik lagi...ah suker lah...blog aku...hahhaha...neway nk share ngn korang my fav stuff...wahhh.....baru beberapa bulan jerk pakai ni...dah lama mengidam..tp oleh kerana agak mahal..simpan jer niat baik aku tuh...hahhaha...tp sangggattt berterima kasih pada en.buah hati yang sanggup menghadiahkan benda alah ni kat aku...ahahha..aper dia???ni dia antara set SKII yg masih dlm penggunaan aku...wahhh..suka ok...sangat selesa n besh...hik2...dan dengan baik hati lagi..en.buah hati p kaunter SKII beli kan lagi 1 set & wat kan member card SKII...ahaks...ley plak dia yg p wat kan...pelik gak dia tnyer itu ini..rupenyer tgh isi form..hahha...thankkkkkkk!!!!!luv it sooo muchhh!!!

10 comments:

saya_arief said...

iklan mende ni selalu kuar dalam tv.
;D

~ NANA ~ said...

bestnyeee...nak jugak :P

MISS LYA SAFAR said...

arief:yezzza...hari2 ada kat tv..i likee...

nana:share nak..hik2....

Ms sunsWeetz said...

best nye dpt hadiah dr buah aty...=)

A'IM said...

sk-iii ada tak?

nuruljannah sukhri said...

romantik nye buah hati kamu dik..

sHiMa said...

best nyer.. :-)

MISS LYA SAFAR said...

sunsweet,shima,jannah :heheh..thank kawan2...heheh..romantik ea..huhuh..ni lah kali ptme nmpak romantik..hohohoh

Aim:ahaaaa.....lom kua lg kot..ahahah

CouLeur de Chiqu3 said...

dah lama ngidam nk pakai ni..x dpat2 lagi even nk bli essence je..time tu la duit nk guna utk itu ini..haishh...belum rezki nmpaknye,...

Miss LyA SaFaR said...

couler:hehe..mmg mahal kan...tp try beli yg trial dlu la sis...murah ckit..dpt tiga2 barang...

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review