Friday, January 28, 2011

Cabutan Bertuah..

Posted by LyA SaFaR at 6:33 PM
Semalam...masa en.tunang kua ngn kawan dia p berurut..aku kat umah sementara tunggu dia..aku pon wat ni...
*
*
*

^
^
^

Pebenda nie..hahah..ni lah no2 utk cabutan nombor bertuah masa wedding aku nanti...aku buat dua kategori...utk org rewang [ tanda menghargai org2 kampung aku yg gigih membntu nanti ]. satu kategori lagi utk saudara mara...aku rasa...aku nk tmbah satu lagi lah...utk kengkawan..hahahh..mcm best kan...mesti diorg seronok dpt hadiah....walaupun hadiah x seberapa..tp selagi namanya hadiah..mmg suke jek..aku pun suker kalau dapt hadiah..hahaha..masa wedding my sis aku jugak lah handle cabutan bertuah..hahah...seronok taw...ni sume idea my mom..memang superb la mak...heheh so pada sumer yg nk tgk betapa meriahnya cabutan bertuah ni..t datangla k...heheheh..th pk aper nk bagi utk cabutan bertuah...pk something yg pasti org suker..yea!!!

2 comments:

LINDA said...

alah...dgn makcik2 kira kawtim ler..x yah cabut2 undi..hehe!

MISS LYA SAFAR said...

ahahaha...cik linda...hik2...tue kta cite blakang..nyorok2 ckit...hahaha...ley gituu...hahah...alahaii..kalau mcm tue x taw lah bertuah ke x..owhhhoo nk ngelat ea...haha

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review