Tuesday, March 2, 2010

mcm maner nk wat kiter jadi happy

Posted by LyA SaFaR at 12:06 PM
hahahha..aku agak mcm sengal jerk hari nie....

masih lagi dok di kerusi yg sama mcm semalam ngn kerja2 yg melambak2..tp ok la kan....

kerja mcm aku..kerani sorang2 jerk kat ofis nie....biler sumer dak keje kna tgk site...

aku tinggal sorg..nk wat per..biler kerja dah siap..sudahnyer...

aku cabut balik rumah..kuang..kuang..kuang...

lagipon aku mls dah nk punch kad..x payah pon..bos aku x kisah...hahah

now..aku tinggal sorg kat ofis...surf tenet..usha2 keje kosong...

freshie mcm aku kena byk sabo..nie pon dah kire untung aku ader keje lepas habis study...

wlpn x tetap..tp masyuukk...kire ley lagi nk bershopping tanpa perabih duit pakwe aku...hahah

aper lagi ek aku nk mengarut kt sini...dh lm sgt aku x mengarut kan..hahah

9 comments:

Bee Bee World said...

bengang tol r rasa..kalau kiter sent comment 2x...kiter nk delete..x kan jd masalah kot...

Bee Bee World said...

dsfshfhjasvfgscbjhsfgyu

Anonymous said...

dsfdsgfd

Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

☆ lieya latif ☆ said...

akak pun mase pas abis belaja dpt keje kerani gak.....tak memilih pun....terus jek keje...at least ade pengalaman n duit pun masuk....takpe, yg penting alert tgk mane2 ade vacancy yg sesuai....cam akak ni ar, lepas setahun rasenye, baru laa dpt keje yg sesuai yg dip akak.....heheheeh

Bee Bee World said...

hhehehhe..tue lah pasal kak..kena byk sabo kan

simfonikehidupan said...

Aku xpaham nape title x sama ngan isi hahaha. pe2 pon aku lagi teruk dari ko lya aku terus nganggur tanpa sedar hahaha.

Bee Bee World said...

aku tgh bengang..hahahah....nganggur tanper sedar 2 mcm maner lak hatta

simfonikehidupan said...

Ha macam mane, yang tu aku x tahu hahahha

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review