Wednesday, December 9, 2009

Penat Menjadi Diri Saya...

Posted by LyA SaFaR at 12:52 PM

i need some motivation right now..

i feel lost.....

wanna cry...but how....?

i try...

try to be someone...

strong.....strong....

reality......i'm not strong enough...

dear..boboy....

i will die...

thank....if u wanna throw me...away from ur life...

thank...

n seriously....i'm only waiting 4 u...n only u....

in diz 7 years....


bee bee lost....
12:59 p.m

24 comments:

Anonymous said...

ape sudah jd ni kak b..

~ayu~

-reza-bul4t-nipi- said...

aiyak... apa sudah jd nih...

Bee Bee World said...

ntahy..aku mcm nak giler....dah giler kot...huhuhu...tolong!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

tolong ape kak b?

Bee Bee World said...

ntah..aku pon x taw nak minta tolong aper....mcm amner kiter nak yakin apda seseorg yg dia tol2 serius ngan kiter n mcm maner nak yakinkan org yg kiter memang sayang dia jerk...hmmm

Anonymous said...

susah nk jwb...

Yaya Johorean said...

Memang susah Lya. Yang penting skrg ni minta petunjuk and byk kn berdoa agar dijauhkan dr kekecewaan dan dekatkan dgn kebahagiaan.

Motivate ea?? ingat satu perkara "Sayangi diri sendiri dahulu sblum sayangi org lain" I hate ur statement "Boboy...i will die" ingat ur mom k...kalo die baca pasti ur mom nangis...

Ok... "don't be sad"

Anonymous said...

dia ada sebb kuakan statement tu.. hanya dri dia tau ape sebbnya.. papepun kuatkan hati, ingt Allah, ingt mak..

Bee Bee World said...

yaya:ish..men mak2 lak..heheh..ko jgn cedey dowh...maner ley x igt mak.."i will die" byk maksudnyer...cth...ermmm...jd lost ke...sengal ke..ha ...mcm tue lah..cewahh...hehehhe....aku nak happy..hohohoho

anon: memang byk soalan yg susah nk jawab...hmmm

anon:thank...aku memang punyer sebab naper aku kuakan statement yg sengal nie...

cokelate uya said...

btol jgk kata anon tu.. mesti kak b kuakn statement tu ada sebb.. ape2 yg kita wat mesti ada sebbnya kan..

Bee Bee World said...

btul 2 labu...haha..sumer yg kiter wat mesti ader sebab walaupun kiter x taw aper sebabnyer..tol x..sejak akhir2 nie..aku nie moraless lah...sengal jerk rasa..pe pun ayu jumaat depan umah mkcik wat kenduri..jgn x dtg pulak..mkcik wat yasinan..makan2..yea!!

cokelate uya said...

wat kenduri? siang ker? kak b dtg?

Bee Bee World said...

siang..jumaat kan kiter cuti...so stay jek..pas kenduri baru lik umah..aida pon ader gak..khamis tue ko lik r pt raje..

cokelate uya said...

oo... yola.. ok..
kak b.. RESULT EXAM KUA ARINI KUL 10 MLM.. hrp maklum...

Yaya Johorean said...

Umah Makcik mana tu? hehe..itu yg kte x tahu.
Pape pon aku sntiasa doakan kebahagiaan ko ng boboy kekal selamanye. Die pn 1st Love ko kan...jaga hubungan korang..aku nk tgok ko kawen cpt !!!

Bee Bee World said...

ayu:ko wat aku cuak dowhhh...

yaya;tq...kalaulah ley kwin cepat...dia nk ke aku jd isteri dia..ntah...x taw lah sudi ke x...

Yaya Johorean said...

Mesti lah nak. Lya, mmg susah percintaan jarak jauh ni. Kedua-dua nye kne lah yakin dan setia antara satu sama lain. Aku pn pnh jd camni lya, di mana aku dan jon hmpir putus krn kesibukan masing2... tp, alhmadulillah after brbincang, semua nye kembali normal. pape pun brbincanglah secara baik.

Bee Bee World said...

hmm..mcm tue lah hendaknyer..aku x nak dah cr yang len..dah x nak..aku nak yg nie je..jg yg nie..sayang yg nie..tue jer...ntah lah..aku x taw dia faham n cayer ker x..tue yg payah..aku dah x pandang org lain..alah ko pon kenal aku..mcm maner aku x seperamah ngn laki mcm tue lh samapi now...ko pon perasan kan aku maner ader gang bek ngn dak laki kat puncak...sumer coz of him...

-reza-bul4t-nipi- said...

apsal laa kisah ko nih sama jer ngan seseorang dlm hidup aku... rupa, perangai dh la lebih kurang... nsib baek kisah ko laen sikit ngan seseorang ittew...

Bee Bee World said...

siapakah org itu?

Yaya Johorean said...

tahu x pe.. ko mmg agak beza laa ng aku. Aku lak kawan rapat ng sesape tak kire la laki ke ppuan sampai wt org len jatuh hati lg... hmmm... tp, CINTA aku hnya 1... SAYANG aku hnya 1, keSETIAan aku pun hnya 1...iaitu hanya Jon. :-)

Bee Bee World said...

very gud....

-reza-bul4t-nipi- said...

lya: adalah.. somebody u didn't know...:)

Bee Bee World said...

hmmm....aper daaa..ok lah...kalau mcm tue..aku pun x taw lah bolat....

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review