Wednesday, December 16, 2009

Cinta aku bukan jenis pakai buang

Posted by LyA SaFaR at 8:04 AM

sedih tol aku hari ni....

pagi2 dah wat hidup aku berantakan.....

aku salah sent msg....tp dia ckp aku sent msg kat jantan....

XXXX!!!!

aku pon sengal..msg cousin aku tp sent kat dia..

tp...

x per jgak....

at least aku taw apa anggapan dia kat aku....

murah sgt ke aku nk cr jantan sana sini....

hurmmm...

thank....

CINTA AKU BUKAN JENIS PAKAI BUANG...

dr dulu..ko wat aku mcm org x der perasaan...

aku memang gile tunggu kau seumur hidup aku...

kalau ko x suke...CAKAP...

x yah seksa perasaan aku.....

aku juga punya hak utk rasa bahagia....yg selalunya aku nampak kat kepala org..tp aku gagal lihat kebahagiaan di atas kepala aku sendiri...

thank wat hari2 aku penuh kegilaan....



8 comments:

-reza-bul4t-nipi- said...

This comment has been removed by the author.

-reza-bul4t-nipi- said...

nasihat seorang kawan : sabar k... nanti dia sejuk laa tu.. byk kan bersabar..
nasihat seorang sahabat: (kita tunggu yaya punya kata2)
nasihat seorang yg bolat:adoyai... ni lagi sekor.. seminggu aku follow blog nih, balik2 sakit hati, makan hati, kecik hati.. ni blum ada apa2 ikatan, kalu dh ada ikatan mcm ner?? yaa ampuunn...

dh,dh g wat istikharah......payah btol ngko nih..

(apsal aku emo sngat nih?? period ker aku nih??)

p/s: XXXX tu, vavi kan?? :p

Bee Bee World said...

kawan:aku tgh sabarkan nie

sahabat:aku tgu gak yaya komen

bolat:seminggu nie hormon aku x btol..sumer nyer jd x betol..bengang tol

-reza-bul4t-nipi- said...

lor.. dtg bulan ker...:p

Yaya Johorean said...

Kata-kata yaya : Sabar Lya... aku fhm psaan ko. Tak pe la, at least ko tahu dia masih de psaan jeles... die ckp cmtu die sakit hati tu.

Moral nye : nak sent tu mata besar2 check balik sape kte msg dan kpd sapa nk hntar...

Bee Bee World said...

bolat.:eh bukan ko ke yg dtg bulan...aku lom lg lah bulan nie..hahah

yaya:alahai..dlm dunia nie..dia sorg jer lah yg taw aku sakit hti...

moralnyer..aku sepet dowh..tue yg x nampak n x perasan...ht igt buah ht.kepala otak igt lain..penig...serabut!!hahah

Yaya Johorean said...

Hahah... ape ade hal ngn sepet skali pun. Kalo bolat mata mcm aku ni rabun jugak... sama x de gune !!! ekekke...

Bee Bee World said...

hahhaha..dah tol sgt lah tue..hahhaha

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review