Monday, November 30, 2009

Aidiladha yang besh....

Posted by LyA SaFaR at 9:30 AM


salam aidiladha wat sumer...


kelmarin masa aidiladha...antara kenangan yg mengusik perasaan aku...
jumaat mlm khamis tue...[ala masa nur kasih episode last]...walaupun aku x dapat nak tgk coz mlm tue ader family gathering kat umah atuk aku....

ramai gak yg lik kg ms tue..dah mcm kenduri satu kg pun ader..

sebelum makan beramai2...kami solat maghrib n isyak bersama2..[berjemaah]..di selang bacaan yassin n takbir beramai2..agak terharu n tersentuh coz jarang dapat kumpul beramai2 mcm nie n time nie aku rasa alangkah baiknyer kalau arwah abah ader bersama...

sempat gak aku menitiskan airmata...[cover takut mak nampak]..hehhe...tgk mak semakin sihat..adik2 membesar n berjaya tunaikan hasrat abah belajar hingga ke menara gadiing..aku bersyukur sgt...

now adik aku angah [SERI WANGI] bekerja di pertubuhan peladang kawasan simpang rengam..sambil2 tue berniaga bersama buah hati dia n ader kedai komputer n hp kat parit raja...

Imah [HALIMATUL SAADIAH] nw study kat uitm merbok...sambil menjalankan perniagaan membuat laman web dgn jayanyer...n sdg menanti proposal menulis buku tentang web di uitm diluluskan...

aku?

aku masih disini...

di UTHM aku praktikal...hahha

sambil menanti kepulangan bos aku [SYARIKAT RUSIAN] dr mekah..utk meneruskan projek2 yg masih dalam prosess...

adik [AMIRUL] n mad [MUHAMMAD]...moga menuruti jejak langkah kakak2 k...

huhuhu...thank mak n abah..yg jd sumber inspirasi...


it unit
9:47 a.m (peg.acq sumer cuti)
bee bee bored...help!!!

4 comments:

MiSz PeAcEsz said...

taw xpew~ same2 laa keboringan~ tp bessh gk dpt surf tenet~ haha :D

Bee Bee World said...

hahha..ko memang gedik kan

MiSz PeAcEsz said...

aishh~ x psl2 aku kne sign in~ sbb nk komen entri ko~ huhu

mmg laa gedik sbb tu aku join gedikz club~ huhu:p

yg penting aku x menggedikz ngn lelaki sudaa~ huhu :)

Bee Bee World said...

eley..pncing nampak..kenalah gedik ngn jantan baru dpt pkwe...hhah..tp kan..aku x yah menggedik pon dpt...so x yah lah menggedik eaa..buruk..t laki x suker..kali nie suker jer lyn pompuan gedik wat bini dia pk 50x kot.hahah

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review