Saturday, October 17, 2009

MORALES

Posted by LyA SaFaR at 12:34 AM

Bertemankan laptop yang berjaya menternak sebanyak2 nyer virus....nw kul 12.36 mlm..aku dgn perasaan yang bercampur baur dok kat kerusi ngn pale senget ckit..muker blur n boring...peh..mcm2 ader dlm paler hotak aku now...nak buka FB dh kena block..FS bored..BLOg?tgh pk nk tulis per..hahah..

korang pernah x rasa...satu hari..rasa mcm lost giler...wat 2 x kena..wat nie x kena..nak2 time asgment melambak..keje byk..time 2 lah kwn2 wat hal [gang aku x der prob]...printer jamed...paper habiz...asgment hilang....laptp hang..virus is everywhere...last minute lect reject asgment...test melambak..final test incoming...x baca buku..wit habiz..mam magie...magie...magie...dan biler rasa nak berseorangan si dia x faham pulak...ckp bukan2..atau x reti2 nak faham?n biler rasa teringin melalak kat karok..x der mase...seminit pun susah nak kua..aaaaahhhhhhhhh....tension....

kadang2...kadang2 taw...aku rasa life aku black n white..retro...nothing happy..sumer mcm biase...biasa...biasa...where's my colourful rainbow..help me to find it...Arghh...

bee bee morales

0 comments:

 

LYA SAFAR WARDROBE Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review